Kaplan ve Tatar mahalle turunda

Kaplan ve Tatar mahalle turunda

  CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, ilçe başkanı Sedat Tatar beraberindeki heyetle birlikte önceki akşam iftardan sonra İnönü Mahallesi’nde...

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, ilçe başkanı Sedat Tatar beraberindeki heyetle birlikte önceki akşam iftardan sonra İnönü Mahallesi’nde dernekleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediler.

İlk olarak Gebze Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret eden Kaplan ve Tatar, dernek başkanı Hüseyin Aksu ve üyeleri ile sohbet ettiler.

Vatandaşların da sorularını yanıtlayan ve açıklamalarda bulunan Kaplan ve Tatar daha sonra ise sırasıyla Çıldır Ağılık Köyü, Akdarı Köyü ve Taşdeğirmen Köyü derneklerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

Milletvekili Kaplan’a ağırlıklı olarak mahallelerdeki sorunlar, önümüzdeki yerel seçimler, anayasa çalışmaları, açılım süreci gibi konularda sorular yöneltildi.

Milletvekili Kaplan, önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ve Türkiye’nin geleceğini ilgilendirdiğini belirterek, “2014 seçimleri sadece yerel sorunların çözümü noktasında değil ülkemizin geleceği açısından önemli. Sizlerin de bu şekilde düşünmenizi istiyorum. Hepimize büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

İlçe başkanı Sedat Tatar da, ilçe örgütü olarak seçimi kazanmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

 

Ziyaretlere ilçe yönetim kurulu üyeleri Hikmet Koçoğlu, Recep Dursun, gençlik kolları başkanı Gökhan Orhan ve üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.