Kaplan, iftarını gecekonduda açtı

Kaplan, iftarını gecekonduda açtı

   CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, iftarını Çayırova’nın Emek Mahallesi Korkakdere mevkiindeki bir gecekonduda açtı. CHP...

 

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, iftarını Çayırova’nın Emek Mahallesi Korkakdere mevkiindeki bir gecekonduda açtı.

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç, Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç ve Suna İlhan, Gençlik kolları başkanı Cengiz Eroğlu, Ünal Ateş ve Orhan Bilmez ile birlikte, Giresunlu Ahmet-Döndü Kütük çiftinin evine konuk olan Milletvekili Kaplan’ı aile fertleri büyük bir ilgiyle karşıladılar.

Milletvekili Kaplan ve beraberindekiler, misafir oldukları evin fertleriyle birlikte iftarlarını yer sofrasında açtılar.

İlçe örgütünün de katkılarıyla hazırlatılan yemeğin ardından Milletvekili Kaplan, aile fertleriyle sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Milletvekili Kaplan’ı evinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Kütük ailesinin fertleri, ilçe yöneticilerine de bu organizasyon ve yardımları için teşekkür ettiler.

55 yaşındaki Döndü Kütük, milletvekili Kaplan’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, sağlığına kavuştuktan sonra milletvekili Kaplan’ı Ankara’da ziyaret etmek istediğini söyledi.

 

Aileye erzak yardımında bulunan CHP heyeti aile ile birlikte iftar yemeğinin ardından mahalleden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.