Kapatılan fabrikada üretim var!

Kapatılan fabrikada üretim var!

BALÇIK KÖYÜ’NDE:Gebze Balçık Köyü’nde çevreyi kirlettiği için belediye tarafından kapatılan fabrikada üretimin devam etmesine vatandaşlar tepki...

BALÇIK KÖYÜ’NDE:

Gebze Balçık Köyü’nde çevreyi kirlettiği için belediye tarafından kapatılan fabrikada üretimin devam etmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Alınan bilgiye göre,  Balçık Köyü Parseller Mahallesi’nde kurulu bulunan ve külçe alüminyum eriten fabrika bacasından çevreye rahatsız edici şekilde duman bırakmaya başladı. Vatandaşlar dumandan rahatsız olunca belediye ye şikâyette bulundu.  Bunun üzerine araştırma ve inceleme yapan belediye ekipleri çevreyi duman bırakarak kirleten fabrikayı kapattı.  Ancak fabrika kapalı olmasına karşın bacasından duman çıkmaya devam etti.

BACASINDAN DUMAN TÜTÜYOR

Bunun üzerine belediyeyi arayan vatandaşlar kapatılan fabrikanın bacasından duman çıktığını söylediler.  Belediye yetkilileri ise böyle bir şeyden olmayacağını söyledi.   Vatandaşlar,   kapatılan bir fabrikada üretimin nasıl devam ettiğini ve bacasından hala nasıl duman çıktığını belirterek, “Bu fabrikanın sahibi kapalı bir işyerini çalıştırma gücünü nereden alıyor ”şeklinde tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.