"Kanserde Farkındalık Ve Erken Tanı" Semineri

"Kanserde Farkındalık Ve Erken Tanı" Semineri

4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle "Kanserde Farkındalık ve Erken Tanı" konulu bir konferans düzenlendi.

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği öncülüğünde, Kocaeli Üniversitesi, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Kent Konseyi Kocaeli işbirliğinde 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle "Kanserde Farkındalık ve Erken Tanı" konulu bir konferans düzenlendi. 
Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ebubekir Ardıç,  Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Asiye Aslan, Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Zümran Aracı, Kocaeli Kanaat Önderi Kezban Saner, lise öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
BİLGİ VERDİLER

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Asiye Aslan'ın açılış konuşmasını yaptığı konferansta, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Utkan, KOÜ Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Salih Topçu ve KOÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Devrim Çabuk kanserde farkındalık, erken tanı ve tedavi süreçleri hakkında bilgiler verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.