Kanlı çatışmanın zanlıları tutuklandı

Kanlı çatışmanın zanlıları tutuklandı

Gebze’de, 2 Aralık 2021 günü yaşanan ve 1 kişinin ölümü 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kanlı çatışma olayı ile ilgili, gözaltına alınarak adli merciilere sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

Gebze Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde 2 Aralık  2021 günü iki ayrı grup arasında  çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.  Tarafların açmış olduğu ateş sonucu bazı iş yeri ve araçlarında zarar gördüğü olayda, kurşunların isabet ettiği Mesut Ercan ve 65 yaşındaki Hasbi G. ile yoldan geçen Gül A. isimli bir kadın  yaralandı.   Olaya karışan kişiler bindikleri araç ile  olay yerinden kaçarken,   çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları alarak çevre hastanelere sevk etti. 

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Hastaneye kaldırılan  yaralılardan Mesut Ercan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Hastaneye kaldırılan  Hasbi G. ile Gül A. ise tedavileri sonrası  taburcu edildi.  Olay sonrası  çevrede  incelemelerde bulunan polis ekiplerinin 23 boş kovan topladığı olayla ilgili devam eden araştırmalarda ise  olaya karıştıkları tespit edilen B.K ile M.F.T yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan  2 zanlı, sevk edildikleri adli merciiler tarafından tutuklandı

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.