Kandıra G.B.B. için kazançlı hafta: 2-0

Kandıra G.B.B. için kazançlı hafta: 2-0

1. Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Kandıra’daydı. Üst sıraları hedefleyen iki takım Kandıra Gençlerbirliği ile Seka Doğanspor arasındaki maçı Kandıra Gençlerbirliği 2-0 kazandı ve puanını 20’ya çıkardı.

1. Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Kandıra’daydı. Üst sıraları hedefleyen iki takım Kandıra Gençlerbirliği ile Seka Doğanspor arasındaki maçı Kandıra Gençlerbirliği 2-0 kazandı ve puanını 20’ya çıkardı. Kandıra ekibine 3 puanı getiren golleri 35’te Eyüp Bayraktar, 37’de de penaltıdan Sefer Kurcan attı. Hisareynspor’un kaybetmesi, Yeniyalı Barbarosspor’un berabere kalması, kendisinin de 6 puanlık maçı galibiyetle bitirerek son derece kazançlı bir haftayı geride bırakan yeşil beyazlılar, lider Hisareynspor ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi.

 

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Kandıra ekibinin teknik patronu Ayhan Oyan centilmence bir mücadele ortaya koyduklarını, hakemlerin de maçı çok başarılı bir şekilde yönettiğini ifade etti ve futbolcularını galibiyetten ötürü tebrik etti. Kulüp Başkanı Ramazan Daş ise ligin sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını, hedefleri olan üst lige çıkmak ve Kandıra ilçesini önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.