“Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’den Kandıra’ya Büyük Hizmet”

“Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’den Kandıra’ya Büyük Hizmet”

Kandıra’nın kalkınmasında büyük atılımları olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçeye büyük yenilik getirecek olan yarı olimpik yüzme havuzu için düğmeye bastı.

kandira-1.jpg Temel atma töreniyle gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,eşi Elif Köken, ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Başkan Köken, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için Düğmeye Bastı”

Kandıra’ya hitap edecek olan yarı olimpik yüzme havuzunun temel atma töreni gerçekleştirildi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından başlatılan temel atma töreni Kandıra’lı vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Temel atma töreninde konuşma yapan Başkan Ünal Köken, “Yerel yöneticiler olarak bizler, halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak adına her türlü faaliyeti Büyükşehir Belediyemiz ile beraber ortaklaşa gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki vücutları dinç olan gençlerin  zihinleri de aynı şekilde açık olacaktır dedi.

Kapalı Yüzme Havuzu  projemiz de biliyorum ki  Kandıra’nın  yıllardır beklediği, özlemle beklediği bir proje diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,   artık Kandıra’daki hemşehrilerimizin , çocuklarımızın ve burada yaşayan bütün vatandaşlarımızın faydalanabileceği, senenin 12 ayında yüzme sporu ile beraber yaşayabileceği bir alanın temelini attıklarını vurguladı.

Törende yapılan konuşmaların ardından temel atma törenine geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kapalı yüzme havuzumuzdan sonra bunun çevresini dizayn edeceğiz ve burası tam bir spor dinlenme merkezi olacağını belirterek projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.