Kandemir gönül belediyeciliğini sordu

Kandemir gönül belediyeciliğini sordu

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Darıca ve Çayırova Belediye başkanlarını teşkilat çalışması kapsamında ziyaret edip gönül belediyeciliği çalışmalarını sorguladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Kandemir, Darıca ve Çayırova’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletirken Başkan Bıyık ve Çiftçi de ziyaret için teşekkür ederek Kandemir’e hediyeler verdi. Kandemir’e ziyaretlerinde AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve KBB Başkanvekili Yaşar Çakmak da eşlik etti. Belediye başkanları konuklarını AKP İlçe Başkanları Ufuk Acay ve Ekrem Karahan, meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ağırladı. 
TEŞKİLAT ÇALIŞMASI
Teşkilat çalışmaları kapsamında ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı tebrik etti. Belediye çalışmalarında Bıyık’a başarılar diledi. Gönül belediyeciliğini Darıca’da en iyi şekilde uygulamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Bıyık, “Sürekli vatandaşımızla birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Mahallelerde halk meclisleri gerçekleştiriyoruz. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projeler için ekibimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ

Çeşitli konulara ilişkin istişarelerin yapıldığı bir diğer ziyarette Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında Kandemir’e bilgiler verdi. Gönül belediyeciliği döneminde hizmet seferberliği başlattıklarını, sorunları vatandaşlarla istişare ederek çözdüklerini ifade eden Çiftçi, mahalle danışma meclisleri düzenlediklerini belirterek, vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını söyledi. Kandemir,  AKP’nin üç dönemdir kazandığı Çayırova’da son yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutladığı Başkan Çiftçi’ye görevinde başarılar diledi.
ciftci.jpgdaricada.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.