Kan bağışı çağrısı yaptılar

Kan bağışı çağrısı yaptılar

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Doç. Dr. Cengiz İPEK ve Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır vatandaşlara ortak çağrıda bulunarak kan bağışı yapmaya davet etti.

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Doç. Dr. Cengiz İPEK, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır ve hastane yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Koronavirüs salgını ve kan bağışı hakkında görüşmeler yapılarak, yaşanmakta olan bu zor günlerin hep birlikte üstesinden gelineceğini vurgusu yapıldı.

Ziyarette konuşan Doç. Dr. Cengiz İpek, Kocaeli Devlet Hastanesi’nin Kızılay’a, kan bağışı konusunda her zaman önemli katkılarda bulunduğunu fakat koronavirüs salgını ve Ramazan dolayısıyla yeterli kan bağışının yapılamadığına dikkat çekti. İpek, “Kan stoklarımız bitme noktasına geldi. Ancak acil ameliyat bekleyen hastalar var. Bu sebeple Kan bağışı sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız İzmit, Yahya Kaptan ve Gebze kan alma birimlerimizde gündüz saatlerinin dışında Ramazan ayı boyunca iftar sonra da bağış yapabilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.