Kamyonetten Sarkan Demir Çit Motorcunun Gözüne Saplandı!
Kocaeli Gebze ilçesinde kamyonet kasasından taşan ve önlem alınmadan taşındığı iddia edilen demir çit, arkadan gelen ve kask takmayan motosiklet sürücüsünün gözüne isabet etti. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay sonrası, yaralanan genç sürücü hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgi ve iddialara göre olay,dün öğle saatlerinde Gebze çarşı merkezinde meydana geldi.Bir kamyonetin kasasına yüklenen demir çitler, kasa dışına taşacak şekilde ve yeterli güvenlik önlemi alınmadan yola çıkarıldı. Aynı güzergahta motosikletiyle seyir halinde olan genç sürücü, önündeki araçtan yola sarkan demir çitleri fark edemedi ve o demir çitlerden biri kask takmayan motosiklet sürücüsünün gözüne girdi.
CİDDİ ŞEKİLDE YARALANDI
Seyir halindeyken demir çitin gözüne çarpmasıyla neye uğradığını şaşıran motosiklet sürücüsü, acı içinde aracını durdurdu. Gözündeki kanamayı ve yaralanmayı fark edince panik yaşayan gencin yardımına çevredeki vatandaşlar ve kamyonet sürücüsü koştu. Kamyonet sürücüsü, yaralı genci zaman kaybetmeden kendi aracıyla hastaneye götürdü.Hastanede ilk müdahalesi yapılan talihsiz gencin gözünde ciddi yaralanma olduğu ve dikiş atıldığı öğrenildi.İsmi öğrenilemeyen yaralı sürücü, daha detaylı ve kapsamlı bir tedavi için bölgedeki başka bir sağlık kuruluşuna sevk edildiği öğrenildi.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.