Kamuoyunun bilgisine;

Kamuoyunun bilgisine;

Faturamatik Ödeme Kuruluşu AŞ ile devam eden iş birliğimizle ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla,tüm“Sepaş Enerji Yetkili Faturamatik Hizmet Noktaları”nın yetkileri,“Faturamatik Premium Hizmet Noktaları”na devredilmiştir

Söz konusu tarihten itibaren, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki Sepaş Enerji aboneleri, fatura bedellerini ek hizmet ücreti olmadan Faturamatik Premium Hizmet Noktaları’ndan ödeyebileceklerdir. Faturamatik Premium Hizmet Noktaları’nın açık adreslerine, www.sepas.com.tr web sitemiz, 444 5 186 numaralı çağrı merkezimiz ve tüm Müşteri Hizmetleri Merkezimiz aracılığıyla ulaşabilecektir.

1 Haziran 2020 günüyle birlikte, Faturamatik Premium Hizmet Noktası dışında kalan faturamatiklerden gerçekleştirilen ödemelerin, Sepaş Enerji güvencesinde olmayacağının altını çizeriz. Abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, daha önce yetkili olarak elektrik faturası tahsilatı yapan Sepaş Enerji Yetkili Faturamatik Hizmet Noktaları’ndan, kurumumuza ait tabela vb. tüm görsellerin kaldırıldığını belirtiriz. 

Söz konusu değişiklik sadece Sepaş Enerji Yetkili Faturamatik Hizmet Noktaları için geçerli olup, diğer ödeme kanallarımızda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Müşterilerimiz elektrik faturalarını her zaman olduğu gibi www.sepas.com.tr web sitemizden online olarak, anlaşmalı bankalar üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek, bu bankaların gişe, ATM veya internet bankacılığı hizmetlerini kullanarak veya tüm PTT gişelerinden de ödemeye devam edebileceklerdir.

 

Sepaş Enerji Genel Müdürlüğü

 

sepas_premium_gorsel.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.