Kamu yerini kapatan şahıs Başçiftçi’den şikâyetçi oldu

Kamu yerini kapatan şahıs Başçiftçi’den şikâyetçi oldu

Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde yeşil alana yer yapan kişi, Gebze Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Halil İbrahim Başçiftçi’den, şahsına ait yere girdiği gerekçesiyle şikayetçi oldu

Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde yeşil alana konan kişi, konuyu gündeme taşıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halil İbrahim Başçiftçi’den kişisel alanını işgal ettiği gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Başçiftçi polis merkezinde ifade verdi. Konu Gebze Belediye Meclisi’nin aralık ayı olağan toplantısında da CHP Grubu tarafından gündeme getirilmiş, önceki salı günü gazetemizin manşetinde de yer almıştı.

ÇALIŞKAN’DAN TEPKİ

Gebze Belediye Meclisi’nin CHP Grup sözcüsü Avukat Saide Arslan Çalışkan, Başçiftçi’nin ifadeye çağrılmasını sosyal medyadan gündeme getirdi. Çalışkan özetle şu görüşlere yer verdi:

“Gebze Belediye Meclisi’nin aralık ayı olağan toplantısında CHP Meclis Üyesi sıfatı ile tarafım ve İbrahim Başçifci tarafından bir önerge sunuluyor. Önerge meclis katibince okunuyor. Belediye başkanı konudan bilgi sahibi olmadığını, incelettirip bize bilgi verileceğini söylüyor.

2 Aralık’ta yapılan meclisin üzerinden 20 gün geçiyor, cevap ya da herhangi bir bilgi tarafımıza iletilmiyor.

Bu durum üzerine İbrahim Bey kamuya, Gebzeliler’e ait park alanı üzerinde ki imalatlar kaldırılmış mı diye, parkın olduğu mahale gidip bakıyor.

Akşamına emniyetten ifadeye çağrılıyor.

Konu ne mi? Vatandaşın yeşil alanı olan, kamuya ait olan, Gebze’de yaşayan size bize ait olan, yeşil alan üzerine önergede yazılan imalatları yapan vatandaş şikâyetçi olmuş.

 

BAŞKAN MASUM, BİZ SUÇLU!

 

Yani kamuya ait yeşil alanları korumak için mücadele eden CHP’li meclis üyesini kamuya ait alana ne sıfatla beton döktüğü, direk diktiği, etrafını çevirmeye çalıştığı belli olmayan vatandaş, kamu alanının kendine ait olduğunu iddia ederek şikâyetçi olmuş.

Kamuya ait yeşil alanı birtakım inşaat imalatları yapan bu vatandaşın bu imalatları yapmasına görevini yapmayarak göz yuman ya da yapmasına sebep olan Gebze Belediye Başkanı masum, kamu arazilerini korumaya çalışan bizler suçlu ... Sizce de öyle mi?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.