Kamu bankalarında promosyon güncellenmeli

Kamu bankalarında promosyon güncellenmeli

Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek özel sektördeki bankaların promosyon rekabetindeki rakamlara atıfla, “Kamu bankaları 600 TL civarı promosyon veriyor. Güncellenmeli” dedi

Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı, emekli öğretmen Cemil Yüksek kamu bankalarının emeklilere yönelik promosyonlarında güncelleme istedi. Yüksek içinde bulunduğumuz süreçte, özel bankaların birbiriyle olan promosyon rekabetinde meblağın 7 bin 500 TL’ye kadar yükselmesine atıfta bulunup kamunun adeta “yaya” kaldığını ima etti.

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin dün akşam öğretmenlik meslek kanununa karşı düzenlediği basın açıklamasında söz alan Başkan Yüksek, konuşmasına, “Öğretmenleri dayanışmadan uzaklaştıran bu uygulamaya derhal son verilmesini talep ediyoruz. Biz Tüm Emekli-Sen olarak; emekli öğretmen, veli ve öğrenciler olarak öğretmenlerimizin bu haklı mücadelelerinin yanındayız” diyerek başladı, ‘Emekliler insanca yaşamak istiyor, gerek emekliler gerekse kamu emekçilerinin mücadelelerinin ortak olduğunu düşünüyor, bu düşünceyle hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum” diye tamamlarken arada taleplerini ifade etti:

PROTESTO EDİYORUZ

Yaklaşık 14 milyon emeklinin 8 milyonu asgari ücretin altında emekli maaşı alıyor. Son günlerde gündeme geldi. Kamu bankaları emekliye 600, 750 TL gibi tutarlarda promosyon veriyor. Biz bu durumu şiddetle protesto ediyor, derhal güncelleme yapılmasını talep ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.