Kamp kadrosunda değişiklik

Kamp kadrosunda değişiklik

Kocaelispor’un Bolu Koru Otel’de girdiği 3.etap kampının futbolcu kadrosu belli oldu, kulüpten yapılan açıklamada 26 kişilik A takım kadrosunda eksiklikler göze çarptı.

Kocaelispor’un Bolu Abant Koru Otel'de geçireceği 3.etap sezona hazırlık kampının kadrosu belli oldu.  26 kişilik futbolcu kafilesi pazartesi günü öğle saatlerinde karayolu ile kampın yapılacağı otele hareket etti. Yönetimin yayınladığı listede Denizalp Özdemir ve Görkem Mehmet Tugan gibi genç isimler bu kez yer almadı. Yeni transfer Tayfun Aydoğan ve genç futbolcu Yağız Gül’ün yer aldığı kamp listesine transferleri resmi olarak açıklanan isimler yakın zamanda eklenecek. Kadroda 9 genç futbolcu kendine yer buldu.

 

TRANSFERLER YAKINDA KATILACAK

Temsilcimiz 8-19 Ağustos tarihlerinde sürdüreceği Bolu kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. Yeşil siyahlıların ilk denemesi ise yarın Koru Otel sahasında oynanması planlanıyor. Yeşil siyahlı yönetim ayrıca 3 yeni transferi daha Bolu kampına yetiştirmesi planlıyor. 2 kanat ve 1 bek transferi gündeme gelen yeşil siyahlılarımızda Göztepe’nin 27 yaşındaki kanat oyuncusu Beykan Şimşek’in imzaya yakın olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.