KALE PLAKA YAZDI: 4-1

KALE PLAKA YAZDI: 4-1

 Hakan Karzaoğlu idaresinde başarılı bir grafik çizen Darıca Kale Bayraoğluspor Mollafenarispor’u 4-1’lik skorla rahat geçti.2. Küme H Grubu’nda...

 

Hakan Karzaoğlu idaresinde başarılı bir grafik çizen Darıca Kale Bayraoğluspor Mollafenarispor’u 4-1’lik skorla rahat geçti.

2. Küme H Grubu’nda liderlik koltuğunu Çayırova Menderes Gençlikspor’a kaptıran Darıca Kale Bayramoğluspor, maç fazlalığıyla yeniden zirveyi ele geçirerek şampiyonluk inadını devam ettirdi.

Hafta içi mesaisinde Mollafenarispor ile karşılaşan kırmızı-mavili ekip, Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede 1-0 geriye düştü. Molla Kerim’le öne geçerken, Bayramoğlu bu gole Aykut Karaca ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı. İkinci yarıda rakibini yarı sahasına hapseden Hakan Karzaoğlu’nun öğrencileri, Burak Şahin Taşçı (2) ve Olgun Kiraz’ın golleriyle maçı 4-1 kazanmasını bildi. 24 puana ulaşan Darıca Kale Bayramoğluspor, Çayırova Menderes Gençlikspor’un bay geçirdiği haftada liderliği ele geçirerek şampiyonluk inadını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.