Kain kalitesine de geleceğe de güveniyor

Kain kalitesine de geleceğe de güveniyor

Yatırımların ertelenmesiyle konut satışları düşerken düşük faizli kredi ilaç gibi geldi. Kain İnşaat Genel Müdürü Cem Karaduman, “Hem kalitemize hem yakın tarihli geleceğe güveniyoruz” dedi

Kartepe’de hayata geçirdiği My Life projesi ile adını Kocaeli’nin dört bir yanına duyuran Kain İnşaat Genel Müdürü Cem Karaduman geleceğe umutla bakıyor. İnşaat sektöründe işçiliğin açık havada olmasından sebep Covid-19 tedbirleri kapsamına girmeden üretimin sürdürüldüğünü kaydeden Karaduman, alım gücü zayıflamasına karşın ise düşük faizli kredi imkanının konut satışlarını arttırdığını kaydetti. Karaduman şunları kaydetti:

FARKIMIZI ORTAYA KOYUYORUZ

Kain İnşaat, yüksek inşaat kalitesine sahip son inşaat teknikleri ve güvenilir mühendisliği ile farkını daima ortaya koymaya devam ediyor. Bizler tekniğin ve bilimin gücüne inanıyoruz.

ÜRETİM BOYUTUNDA SORUN YOK

 “Salgından en az etkilenen sektörlerden birisi inşaat sektörü. Çünkü, şantiyeler genelde açık havada ve geniş alanlara yayıldığı için inşaat işleri nispeten daha güvenli bir ortamda yapılıyor. Tabi ki bu işin üretim boyutu.

İLAÇ MİSALİ…

 Ancak sektörümüzün finansal boyutuna bakacak olursak; endüstriyel ve turizm yatırımları ertelendi veya iptal edildi. Bu durum inşaat sektörünü oldukça kötü etkiledi. Öte yandan konutlardaki düşük faizli kredi imkânı konut satışlarını canlandırdı ve sektöre yeniden ivme kazandırdı.”

BAHÇELİ EVLER YA DA YEŞİLİ BOL SİTELER

2021 yılının ortalarından itibaren inşaat yatırımlarının tekrar artacağını öngördüklerini, Covid-19 salgını sırasında insanların evlerinden çıkamadıklarını ifade eden Kain İnşaat Genel Müdürü Cem Karaduman şöyle devam etti: “Bahçeli evleri olanlar karantina günlerini çok daha rahat atlattılar. Bu sebeple konut sektöründe önümüzdeki süreçte, bahçeli ve müstakil evlere ya da en azından geniş yeşil alanlı sitelere bir yöneliş olacaktır.

FARKIMIZI ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Korona salgınının 2021 bahar aylarında kontrol altına alınacağı varsayımı ile diğer sektörlerle paralel olarak, 2021 yılının ortalarından itibaren inşaat yatırımlarının tekrar artacağını öngörebiliriz. Kain İnşaat olarak, kaliteden asla ödün vermeyen, bulundukları bölgelere değer katan, insan mutluluğunu projelerinin merkezine koyan, gerek yatırımcı gerekse konut kullanıcısı için en iyi alternatifleri sunan pek çok projeyi hayata geçirdik. Gelecekte de farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.