Kahvecilerde 3 adaylı kongrenin kazananı belli oldu

Kahvecilerde 3 adaylı kongrenin kazananı belli oldu

Kocaeli Kahveciler Esnaf Odası’nda 8. olağan genel kurul geride kaldı. Seçimli genel kurulda üyelerin kullandığı oylar neticesinde yeni başkan Erdoğan Göçer oldu.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği toplantı salonunda Kocaeli Kahveciler Esnaf Odası genel kurulu gerçekleştirildi. 8. olağan genel kurulunu gerçekleştiren Kocaeli Kahveciler Esnaf Odası’nda toplam üye sayısı 875 olarak açıklanırken oy kullanma hakkı bulunan üye sayısı 830 olarak açıklandı. Sabah saat 10.00’da başlayan genel kurulda akşam saat 17.00’ye kadar üyeler oylarını kullandı. Oy kullanma kabinleri ile birlikte 3 sandığın kurulduğu genel kurulda 3 aday yarıştı. Son başkan Erdoğan Göçer ile birlikte Enver Turgut ve Adem Çoban’ın yarıştığı başkanlık seçiminden Erdoğan Göçer zaferle çıkmayı başardı.

 

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Toplam 402 oyun kullandığı seçimde yeni başkan Erdoğan Göçer 188 oy alırken ikinci olan Enver Turgut 118 oy aldı, üçüncü olan Adem Çoban ise 88 oy aldı. Genel kurul sonucunda odanın yeni yönetimi de belli oldu. Erdoğan Göçer’in listesi; Erdoğan Göçer (Başkan), Burhan Varol, Mustafa Yüce, Turan Mutay, Coşkun Kuday, Mustafa Temizel, İlhan Akyüz.

Denetim Kurulu: Şükrü Günaydın, Gökhan Boydaş, Hayrettin Akçaba.

 

manset-2-130.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.