Kağıtspor'dan muhteşem dönüş 3-2

Kağıtspor'dan muhteşem dönüş 3-2

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor evinde inanılmaz bir galibiyet elde etti.

Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada temsilcimiz geriden geldiği maçı (3-2) kazandı. Voleybolcuların hırslı tavırları ve motivasyonları dikkat çekti.

Temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor ve İstanbul BBSK Erkekler Takımı Voleybol 1 Lig 4. hafta mücadelesi için Kocaeli Hasan Gemici Spor Salonu’nda bir araya geldi. Maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk seti 25-23 kazandı. 2. sete konuk takım İstanbul BBSK daha iyi başladı ve setten 19-25 galip ayrıldı. 3.settede iyi oyununu devam ettiren konuk takım bu seti de 19- 25 galip tamamladı. 4. Sete motive ve hırslı bir şekilde çıkan temsilcimiz seti 25-16 gibi güzel bir farkla kazandı. Final setine tam motive bir şekilde çıkan temsilcimiz bu seti de alarak (15-11) geriden geldiği maçı kazanmayı bildi. Böylelikle Kağıtspor puanını 5’e çıkartarak 8. Sıraya yerleşti.

TAKIM ÇOK HIRSLI

Erkekler Voleybol 1.Ligi’ndeki temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Ligin 4. Haftasında kendi evinde İstanbul BBSK Erkek Voleybol Takımı’nı mağlup etti. Temsilcimizde oyuncuların hırsları dikkat çekti. Her sete motive bir şekilde çıkan Kağıtspor oyuncuları birbirlerine sürekli destek oldu. Tezahüratların susmadığı maçta seyirci desteğini de arkasına alan temsilcimiz, geriden geldiği maçta tamamen motive olup sahadan galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.