Kağıtspor lider oldu

Kağıtspor lider oldu

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Kağıtspor rakibi Bigadiç Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek lider oldu.

BAŞTAN SONA ÜSTÜNDÜK
Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan maçın başından sonunda kadar etkili bir oyun ortaya koyan lacivert beyazlılar karşılaşmanın setlerini 25-18, 25-22 ve 25-19 kazandı. İlk dört maçını kazanan, geride bıraktığımız hafta ise Afyon’a 3-0 mağlup olan Kağıtspor bir hafta sonra aldığı önemli galibiyetle yenilgiyi telafi etti. 2. Grup’taki diğer maçlarda Milas Belediye deplasmanda Tofaş’ı, Düzce Belediyespor’da rakibi İnegöl Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.  
RAKİP DÜZCE BELEDİYESPOR
Öte yandan Saint Joseph sahasında İstanbul Büyükşehir’i 3-1 ile geçti. Nefes kesen mücadelede Alanya Belediye deplasmanda Jeopark Kula Belediye’yi 3-2 mağlup ederken mücadele tam iki buçuk saat sürdü. Yine çok zorlu geçen maçta Afyon Belediye Yüntaş deplasmanda TFL Altekma’yı 2-0 geriden gelip 3-2 yenmesini bildi. Kağıtspor bir sonraki maçını 23 Kasım cumartesi günü deplasmanda 6 maçta 4 galibiyeti bulunan 1881 Düzce Belediyespor ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.