Kağıtspor, lider Manisa’ya diz çöktürdü 101-95

Kağıtspor, lider Manisa’ya diz çöktürdü 101-95

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor, lig lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 101-95 mağlup etti.

Ligin 18. Haftasında, Manisa BB ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor maçın ilk periyodunda 15-23 geriye düştü ikinci periyotta ise son saniye basketi ile devreye 37-42 geride giren temsilcimiz üçüncü periyot da kaşitesini ortaya koydu ve 62-56 önde kapadı. Final periyodunda rakibi ile 87-87 berabere kalan temsilcimiz maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda rakibine nefes aldırmayan Kağıtspor, lig lideri rakibi, Manisa BB’yi 101-95 mağlup etmeyi başardı.

KARŞILAŞMADA ORTAM GERİLDİ

Karşılaşmanın uzatma periyodunda iki takımda bir hayli gergindi. Bazı rakip takım oyuncularının sözlü sataşmaları maç içinde itişmelere yol açtı. Maç sonunda Kağıtspor’un galibiyeti kutlanırken rakip takımın Yardımcı Antrenörü İlker Türel ile Kağıtspor koçu Ahmet Murat Yolcu arasında gerginlik oluştu. Tercübeli teknik adamlar maç sonunda kısa süreli bir arbede yaşadı. Oyuncuların ve teknik kadroların araya girmesi ile olay büyümeden sonlandı. Kağıtsporlu basketbolcular galibiyetin ardından taraftarları ile galibiyet pozu verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.