Kağıtspor basketbolda şampiyonluğa yürüyor

Kağıtspor basketbolda şampiyonluğa yürüyor

Büyükşehir Kağıtspor 2. Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

Kocaeli’yi Türkiye Basketbol 2. liginde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, ligin ilk devresinde deplasmanda mağlup olduğu Erzurum temsilcisi Erzurum BŞB Gençliği evinde ağırladı. Seyircinin desteği ile evinde oynamanın avantajını kullanan temsilcimiz rakibini yenerek liderliği sürdürdü. 

16 MAÇTA 14 GALİBİYET
Türkiye Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ligde oynadığı 16 maçta sadece 2 kere mağlubiyet gören ilimizin başarılı temsilcisi Büyükşehir Kağıtspor, evinde Erzurum BŞB Gençlik ile mücadele etti. Temsilcimiz başarılı oyununu maç boyu sürdürdü, zorlu müsabakadan 96-70 galip ayrıldı. Mavi beyazlılar aldığı bu galibiyetle ligde TED Ankara Koleji’nin 3 puan önünde lider durumda bulunuyor.

EVİNDE YENİLMİYOR
İlk çeyreği 20-19 önde kapatan temsilcimiz 2. çeyrek sonunda 53-34 skoruyla soyunma odasına gitti. Üstün oyununu 3. çeyrekte de sürdüren başarılı temsilcimiz son çeyreğe 74-56 önde girdi. Seyircisinin de desteği ile başarılı oyununu maçın sonuna kadar taşıyan temsilcimiz, maçtan 96-70 galip ayrılmayı başardı. Mavi Beyazlılar bu sonuç ile bu sezon evinde oynadığı hiçbir maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

BURAKTAN 20 SAYI
Temsilcimizde kaptan Sertay Gürsü 18 sayı, 1 ribaunt,  5 asist ile en skorer oyuncu oldu. Kaptan Sertay’ı, Uğur Dokutan 14 sayı ,11 ribaunt, 3 asist, Anıl Atamış 12 sayı, 2 ribaunt ve 2 asist, Barboros Bozkurt 12 sayı, 6 ribaunt, Yusuf Poturoğlu ise 11 sayı 7 ribaunt ile takip eden isimler oldu.

BAY GEÇİYORLAR
Lig statüsü gereği her devrede takımlar 1 haftayı bay geçiyorlar. İlk devre Erzurum maçı sonrasını bay geçen temsilcimiz 2. devrede evinde oynadığı maçtan sonra 2 hafta sahalarda olmayacak. 18. haftada maç oynamayacak olan temsilcimiz 19. hafta müsabakaları kapsamında evinde Ankara temsilcisi Başkent Yenişehir takımını ağırlayacaklar. kagitspor-emin-adimlarla-sampiyonluga-(2).jpegkagitspor-emin-adimlarla-sampiyonluga-(3).jpegkagitspor-emin-adimlarla-sampiyonluga-(4).jpegkagitspor-emin-adimlarla-sampiyonluga-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.