Kağıtspor, Akhisar’a bileniyor

Kağıtspor, Akhisar’a bileniyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Cuma günü oynanacak olan Akhisar Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyespor’u 84 – 72 mağlup edip moral depolayan temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor, Cuma günü oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor. Alınan galibiyetle birlikte moral depolayıp keyfi yerine gelen temsilcimiz antrenmanlarını sürdürüyor. Cuma günü oynanacak olan Akhisar Belediyespor karşılaşmasının öneminin farkında olan Kağıtspor sıkı bir şekilde bu maça hazırlanıyor. Tam konsantre ve tam kadro bir şekilde hazırlıklara devam eden temsilcimizin, ligde kalabilmesi için bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

 

LİGDE KALMAK İÇİN KAZANMAMIZ GEREK

Dev adamlarımız antrenmanlarına devam ederken lig serüveni de kaldığı hız kesmeden devam ediyor. geçtiğimiz hafta alınan Ürgüpspor galibiyeti temsilcimizdeki moralleri yerine getirse de, takımı kritik eşikten kurtarmış değil. Kağıtspor’un ligde rahat bir nefes alabilmesi için kalan çoğu maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor. Kaliteli oyuncularına rağmen haftalardır iyi bir oyun sergileyemeyen temsilcimiz bu galibiyetle beraber zinciri kırmış olmayı diliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.