Kağıt voleybol evinde mağlup

Kağıt voleybol evinde mağlup

TVF 1 lig temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor evinde Aydın BŞB Takımı’na 2-3 yenildi. Son üç karşılaşmasından da galibiyet alamayan temsilcimizde moraller bozuldu. Temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor iyi oyununa karşılık bulamadı.

Son 3 karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılan Kağıtspor’da işler yolunda değil. Hırslı ve motive oyun tarzlarıyla galibiyet beklenilen Kağıtspor istediğini elde etmekte güçlük çekiyor. Kentimizin erkekler voleyboldaki temsilcisi olan mavi beyazlı ekip evinde Aydın BŞB Takımı’na yenilerek üst üste üçüncü mağlubiyetini almış oldu.

 

ÇABALADIK AMA KAZANAMADIK

Temsilcimiz Kağıtspor’un karşılaşmadaki hırslı ve motive tavırları dikkat çekti. Ancak bu durum skora yansımadı. Galibiyet almayı çok isteyen temsilcimiz maalesef evinde mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk setinde 23-25 geride kapatan temsilcimiz 2. Sette oyunu 25-19 kazanarak durumu beraberliğe getirdi. 3. Seti 21-25 geride kapatan Kağıtspor, 4. Seti 25-21 kazanarak durumu yeniden beraberliğe getirdi. Son sette 13 -15 geriye düşen temsilcimiz böylelikle karşılaşmadan 2-3 mağlup ayrılmış oldu. Bu mağlubiyetle beraber Kağıtspor Voleybol Takımı 9. Sıraya kadar geriledi.

 

kagit-2-kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.