Kağıt Basket istediğini bulamadı

Kağıt Basket istediğini bulamadı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kocaeli BŞB Kağıtspor Basketbol Takımı, ligde 12 karşılaşmayı geride bıraktı. Oynanan 12 karşılaşmanın sadece 3’ünden galibiyet alan temsilcimiz ligde istediğini bulamadı.

Erkekler Basketbol temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Basketbol Takımı bu sezon birbirinden önemli karşılaşmalara çıktı. Ligde 12, Türkiye Federasyon Kupası’nda ise 3 maça çıkan temsilcimiz, ligde oynadığı karşılaşmalardan 3, kupada oynadığı karşılaşmalardan ise hiç galibiyet alamadı. Bariz bir şekilde kötü performans sergileyen Kağıtspor ligde 15. sıraya kadar geriledi. Son iki haftadır rakip takımlarda Covid 19 hastalığı pozitif çıkan oyuncular yüzünden maçlara çıkamayan temsilcimiz, 8 Ocak’ta Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşılaşacak.

EN SKORER İSİM MC CORMİCK

Temsilcimizin bu güne kadar oynadığı 12 lig maçında Mc Cormick’in performansı dikkat çekti. Takımı adeta tek başına sırtlamaya çalışan Amerikalı basketbolcu toplamda 219 sayı attı. Takım arkadaşlarına göre daha üstün bir performans sergileyen Cormick, takımın en skorer ismi oldu. Mc Cormick’i 115 sayı ile Sertan Sarı takip ederken, takımın en skorer üçüncü ismi ise 112 sayı ile Sertay Gürsü oldu. Temsilcimiz Türkiye Basketbol Ligi’nde çıktığı 12 maçta toplamda rakip potasına 856 sayı yolladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.