Kaflı’dan 12. kuruluş yıldönümü kutlama mesajı

Kaflı’dan 12. kuruluş yıldönümü kutlama mesajı

  AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Teşkilatının 12. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajda;"14 Ağustos 2001 tarihinde...

 

 

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Teşkilatının 12. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajda;"14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek başlattığı siyasi mücadelede 12 yılı,  yaklaşık 11 yılı iktidarda olmak üzere geride bıraktık” dedi.

EZBERLERİ BOZDU

Sözlerinde AKP’nin 12 yılda Türkiye’nin ve Dünya’nın siyasi tarihine yapmış olduğu katkıya vurgu yapan AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı; Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AKP’dir. 14 Ağustos 2001 tarihinden önce Türkiye'nin her kesiminden, her bölgesinden insanlarımızın yarından umutlarının kesildiği bir günde ismini belirleyerek, tabelalarını asan AKP, gönüllere taht kurmuş, gelecek yarınlar için bir umut olmuştur.

AKP MİLLETİN PARTİSİ

AKK bütün Türkiye'yi kucaklayan bir partidir. AKP 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegâne gelecek umududur. AKP milletin ta kendisidir. AK Parti, Türkiye'nin, milletimizin taleplerinden doğmuştur. AKP, değişen değil, gerilime ve yozlaşmaya direnen bir anlayıştadır. AKP, Ülke sevdasını en  üst düzeyde hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların partisidir. AKP’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz  ediyor, partimizin 12. Kuruluş Yıl Dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.