“Kafalardaki ve kalplerdeki  engelleri birlikte kaldıralım’’

“Kafalardaki ve kalplerdeki engelleri birlikte kaldıralım’’

Baştarafı 1’de-Şehrimizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında yanında oluyoruz, hayatı onlar için kolaylaştırıyoruz. Koronavirüs günlerinde bile uzaktan eğitimle ve danışmanlık hizmetimizle onları yalnız bırakmıyoruz.

 HER TÜRLÜ HİZMET

Bedensel engelli vatandaşlarımızın diyaliz merkezlerine ulaşımlarının sağlanması amacıyla Engelsiz Taksi hizmetimiz izolasyon kurallarına dikkat edilerek devam ediyor. İşitme engelli vatandaşlarımızla cep telefonları üzerinden görüntülü olarak görüşen uzmanlarımız işaret diliyle tercümanlık hizmeti veriyor. Erzak, hijyen seti, medikal malzeme ihtiyacı, oksijen tüpü, hava destek cihazı, işitme cihazları, tekerlekli sandalye ve koltuk değneği ihtiyaçları karşılanıyor. Psikolojik açıdan desteğe ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine uzman psikologlardan oluşan ekibimiz tarafından online psikolojik destek hizmeti sürüyor. Engelli kardeşlerimizin eğitimleri ve sportif faaliyetleri online olarak devam ediyor.

Böylece Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan bu zor günlerde engelli vatandaşlarımıza yanlarında olduğumuzu, yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Engelleri birlikte el ele vererek aşacağımıza olan inancımla Kocaelili tüm hemşerilerimizi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bu konuda farkındalığın artırılması için duyarlı olmaya çağırıyorum…’’ Ahmet Zeki Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.