Kadınların yönetimde olması ekonomiye katkı sağlar

Kadınların yönetimde olması ekonomiye katkı sağlar

“Girişimci kadınların güçlü topuk sesleri” başlıklı panelin açılışında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Kadınların yönetimde olması ekonomiye katkı sağlar” dedi.

Gebze Ticaret Odası’nın, “Girişimci kadınların güçlü topuk sesleri” başlıklı paneli Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Çok büyük ilgi gören paneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, İMO Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, GTÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ebru Tümer Kabadayı, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk de takip etti.
ALLAH ORDUMUZA GÜÇ VERSİN
GTO Başkanı Nail Çiler etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyine düzenlediği harekata değinip, “Barış Pınarı Harekatı’na katılan ordumuza Allah güç versin” dedi. Programa katılan tüm konuklara teşekkür eden Çiler ayrıca özetle şunları kaydetti:
YİNE KADINLARIMIZ OLACAK 
“Hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve gayreti olmuştur. Kurtuluş Savaşı’na omuz omuza olan ve bugün bu ülkeyi yükseltecek olan yine kadınlarımız olacaktır. Kadınlar tarih boyunca ekonomiye katkı sağlamışlardır. Kadının elinin değdiği yerde bereket vardır. Kadınlarımızın yönetimde olması ekonomiye katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Gelişmiş toplumlara baktığımızda, kadınlara önem veren toplumlardır. 

GEBZE KABINA SIĞMIYOR 

Oda olarak bu panelin hazırlanmasında destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Oda olarak girişimcilik eğitimlerinde hep birinci olduk. 6 bin 51 kişiye girişimcilik eğitimi verdik.  Her ne kadar ilçe olsak da cumhuriyetin yüzüncü yılında büyükşehir statüsünde il olacağız. Gebze artık kabına sığmıyor.” 

PANEL DÜZENLENDİ

Başkan Çiler’in konuşmasının ardından panele geçildi. BEE’O Propolis Kurucu Ortağı ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tağanur Samancı, Biolive Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz, YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Birim Üyesi-TULİP Kurucu Koordinatörü- Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Robot Hukukçu Selin Çetin konuşmalarının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.