Kadınlara özel spor etkinliği

Kadınlara özel spor etkinliği

İzmit Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal hayattan uzak kaldıktan sonra spor yapmak isteyen kadınlar için Yahyakaptan’da düzenlediği spor etkinliklerine devam ediyor.

SPORLA BULUŞMA

İzmit Belediyesi, normalleşme süreci ile birlikte bir süre sosyal alanlardan uzak kalan kadınları sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda her haftasonunda kadınlar sosyal mesafe ve tedbirler eşliğinde hem spor yapıyor hem de güzel havanın tadını çıkarıyor. Kadınlara özel bu spor etkinliğinde alanında uzman eğitmenler eşliğinde yapılan etkinliğe çok sayıda kadın katılım sağlıyor. 

SOSYAL MESAFE

Sosyal mesafe kuralına uyularak 1.5 metre aralıklarda belirlenen yerlere matlarını seren kadınlar güne daha sağlıklı ve enerjik başlama şansı yakaladı. Yapılan sabah sporunun ardından İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kadınlara su ve yeşil elma ikram edildi. Spor eğitmenleri Çağla Tokur ve Belkıs Haytural ile yoga eğitmeni Ayşegül Ercan eşliğindeki sabah sporu etkinliği, her pazar günü sabah saat 09.00’da Yahyakaptan yürüyüş yolunda yapılmaya devam edecek. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar 0532 601 23 79 ve 0545 372 05 22 numaralarından bilgi alabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.