KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 3 bini aşkın Gebzeli kadının katılımıyla Eskihisar sahilinde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşü ve programına...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 3 bini aşkın Gebzeli kadının katılımıyla Eskihisar sahilinde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşü ve programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  konukların Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek karanfil takdim etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli 3 bini aşkın kadını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eskihisar sahilinde düzenlenen programda ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun eşi Behiye Hanım, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eşi Ragibe Hanım, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu’nun yanı sıra Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Cenk Devrim Ulusoy, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkanı yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Engin Güzel’in de katıldığı 8 Mart etkinliği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü ile başladı.

MACERA PARKINI TANITTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla pilot uygulamanın yapıldığı Evden Okula Haydi Anneler Spora uygulamasına katılan Gebzeli hanımların da katıldığı gösterdiği sağlıklı yaşam yürüyüşünde Eskihisar sahilinde tempolu bir şekilde yürüyen katılımcılar; Eskihisar Tarihi Kalesi’nin karşısında yapımı Gebze Belediyesi tarafından yapımı devam eden Macera ve Aksiyon Parkı’na geçti.

KADINLARA KARANFİL TAKDİMİ

Burada proje hakkında Gebzeli kadınlara bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar sahiline kadınlar plajı yapılacağının müjdesini verdi. Başlangıç noktası olan Eskihisar Sakızağacı’nda yürüyüşe katılan hanımlar ve sahilde bulunan vatandaşlara karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katılımcılara teşekkür etti.

SPOR SONRASI İKRAMLAR

Çorba, simit gibi ikramların konuklara yapıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü programda söz alan belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, “8 Mart vesilesiyle düzenlediğimiz programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kadınlara özel bu anlamlı günde diyorum ki; kadınlar hayatı güzelleştirir, hayata değer katar. Hayat kadın ve erkeğin uyumlu birlikteliğiyle güzelleşir. Kadının aklı, ruhu ve kalbinin hakim olduğu bir ailede huzur vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.