Kadının adı var!

Kadının adı var!

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Örgütleri’nde kongreye bir hafta kala Darıca’da Ebru Tayanç, Çayırova’da Suna Çınar ilçe başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı sürüyor. Darıca ve Çayırova İlçe Örgütleri’nde kongreler 15 Aralık Pazar günü gerçekleşecek. Yarışa kadın partililer de dâhil oldu. Bugün öğlen saatlerinde önce Çayırova’da Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, öğleden sonra Darıca’da kadın kollarının eski başkanı Ebru Tayanç ilçe başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı. (Detaylar gelecek)

 

KAYA: ÇOK ÖNEMSİYORUZ

 

Darıca’da Ebru Tayanç’ın adaylığı açıkladığı toplantıda CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya da bir konuşma yaptı. Başkan Kaya, bugüne kadar kadınlara ev ziyaretleri, halka afiş dağıtma gibi basit görevler verildiğini kaydedip kadınların ilçe başkanlığına aday olmasını çok önemsediklerini söyledi. Kaya sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın, kaybeden adayın kazanan adayın yanında yer alması gerektiğini söyledi.

 

ŞAHİN: ANAÇ RUHUYLA YAPAR

 

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sabriye Şahin de tüm kadın arkadaşlarının yanında, destek olmak için toplantıda yer aldıklarını belirtip seçim dönemlerinde her çalışmaya destek için kadınların çağrıldığını ancak iş seçilmeye gelince mevcut durumun, “Kadının adı yok” tanımına uyduğunu dile getirdi. Şahin kadın adaylara destek isterken, “Kadın ilçe başkanlığını anaç ruhuyla yapar” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.