Kadına her tür şiddette  en ağır ceza uygulanmalı

Kadına her tür şiddette en ağır ceza uygulanmalı

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Türkler’in tarihe kadına en çok değer veren toplum olarak adını yazdırdığını ancak günümüzdeki kadına yönelik şiddet vakalarının üzücü olduğunu belirtti. Ayaz, 'Kadına her tür şiddette en ağır ceza uygulanmalı''

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ailenin ve toplumun temel direği olan kadının son yıllarda cinayete kadar varan şiddete maruz kaldığını belirtip, “Tacizden tecavüze kadar gerek kadına gerek insana yönelik her tür şiddette gerek şiddeti uygulayanın hak ettiği cezayı alıp adaletin yerini bulması, gerekse bu tür vakaların önüne geçmekte caydırıcı olması için en ağır cezalar uygulanmalı” dedi.

 

ANADOLU’NUN ÖZÜYÜZ

BİZDE ŞİDDET YOK

 

Dilovası’nın kendine has, şehirde dahi bozulmayan bir Anadolu kültürü ve ruhunu koruduğunu, kadına yönelik şiddetin yok denecek kadar az olduğunu kaydeden Başkan Ayaz, “Öte yandan ilçemiz kadınlarının siyaset başta olmak üzere toplumun her alanında aktif şekilde yer alabilmeleri için elinden geleni yapmalıdır” diye konuştu.     

 

MÜCADELE GÜNÜDÜR

 

8 Mart’ın bir tarihi, anlamı, hayli dramatik bir çıkış noktası olduğunu belirten Ali Osman Ayaz, “MHP olarak başta kadın kollarımız olmak üzere tüm organlarımızla, bugünün bir mücadele günü olduğunun bilinciyle hareket ederek kadınlarımızın gününü kutlayacağız” diye konuştu.

 

TEHİRSİZ GAYEMİZDİR

 

Geçmişten bugüne kadına en çok değer veren toplumun Türkler olduğuna dikkat çeken Başkan Ayaz, “Kahraman ve fedakar Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir.

 

RAHMETLE ANIYORUM

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, nerede yaşarsa yaşasın ülkemizin tüm hanımefendilerine en iyi dileklerimi sunuyorum. Aziz şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm kızlarımızı, kadınlarımızı rahmetle anıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.