Kadın yoğun doğa kulübünün sözcülüğünü Ayfer Akay üstlendi

Kadın yoğun doğa kulübünün sözcülüğünü Ayfer Akay üstlendi

Gebze’de yeni bir doğa sporları kulübü Ali Kemal Kol başkanlığında kuruldu. 15 kişilik kurucu yönetimde 9 kadın yer alırken sözcülüğü Ayfer Akay üstlendi

Gebze’de yeni bir doğa sporları kulübü, Albatros adı altında kuruluyor. Oluşuma dair 06 Mart Cumartesi günü düzenlenen toplantıda kurucu yönetim oluşturuldu ve görev dağılımı yapıldı.

 

haber.jpg

ali-kemal-kol.jpg

Kurucu yönetimde kurucu başkan Ali Kemal Kol  ile birlikte 

 

Eda Kaymak, Ender Yılmaz, Ayfer Akay, Murat Bozdemir, Tülay Çelik, Elif Küçük, Büşra Özsoy, Ezgi Kepe, Volkan Kol, Abdulkadir Abanoz, Tuğba Güler, Canpolat Demirhan, Aybüke Çetin, Burcu Keskin yer aldı.

 

 Sözcülüğü üstlenen Ayfer Akay sürece dair şunları kaydetti:

 

haber3-001.jpg

 

’Albatros Doğa Sporları Kulübü Derneği, 15 kişiden oluşan kurucu üyeler ile 6 Mart 2021 tarihinde doğa sporlarını amaçlayan ve benimseyen bir felsefe ile kurulmuştur. Yaklaşık dört aylık bir alt yapı çalışması sonucunda ortaya çıkan kulübümüzün kısa adı ALDOSK ‘ dur.

ALBATROS YAŞAM FELSEFEMİZİ ANLATIYOR

Kuruluş merkezi Gebze olan Albatros Doğa Sporları Kulübü adını ve logodaki hikâyesini bir familya türü olan Albatros kuşundan almıştır. Sadıklığı ve özgürlükçü yaşam tarzı ile bilinen Albatros, bizlerin dünya üzerindeki yaşam felsefemizi anlatmaktadır. Bundan dolayı sloganımız, ‘Özgürlüğün Kanatları’ olarak kabul görmüştür.

DOĞAYA ÇEVREYE DUYARLI BİREYLER

Amacımız doğa ile bütünleşen sportif alanları bir çatı altında toplayarak kendi yaşantımız ile bütünleştirmek ve bu vesileyle içinde bulunduğumuz süreci ve bundan sonra da geriden gelecek olan nesilleri aynı felsefe ile doğa ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirmektir.’’

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.