Kadın liglerinde belirsizlik sürüyor

Kadın liglerinde belirsizlik sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu, yayınladığı açıklamada kadın liglerinin başlangıç tarihleri ile ilgili henüz netleşen bir şey olmadığını duyurdu.

AÇIKLAMA YAPILDI

Geçtiğimiz sezon Mart’ın ilk haftasında oynanan karşılaşmaların ardından Covid-19 salgını nedeniyle önce ara verilen, daha sonra da beyaz sezon ilan edilen kadın liglerinin henüz geleceği netlik kazanmış değil. Yeni sezonun ne zaman açılacağına dair beklenti içerisinde olan kulüpler, TFF’nin yayınladığı son açıklamadan sonra belirsizlik içerisinde bekleyişini sürdürecek. TFF son açıklamasında, liglerin başlangıç tarihlerinin yapılacak çalışmaların ardından netlik kazanacağını ilan etti.

 

KULÜPLERİ MEMNUN ETMEDİ

Yapılan açıklamada; “Ülkemizde ve dünyada etkileri devam etmekte olan Covid-19 salgın hastalığının seyri, hastalığa bağlı Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve uyguladığı talimatlar ile Sağlık Kurulumuzun önerileri çerçevesinde Kadın Ligleri'nin başlangıç tarihleri gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların neticesinde açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi. Bu açıklamanın ardından kadın liglerinde mücadele eden kulüplerin birçoğunun rahatsız olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.