Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor

Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor

 Derince'de ikamet eden bir kişi, kendisini aldattığını düşündüğü eşini, 4 kızının önünde pompalı tüfekle öldürdü.Derince Deniz Mahallesi'nde...

 

Derince'de ikamet eden bir kişi, kendisini aldattığını düşündüğü eşini, 4 kızının önünde pompalı tüfekle öldürdü.

Derince Deniz Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hacı Osman Tan (40) isimli şahıs, kendisini aldattığını düşündüğü eşini pompalı tüfekle öldürdü. Alınan bilgiye göre, Devlet Demir Yolları'nda makine bakım operatörü olarak çalışan Hacı Osman Tan, ailesiyle birlikte yaklaşık 4 ay önce Sivas'tan Derince'ye taşındı. Buradaki görevine başlayan şahıs, eşinin kendisini aldattığını düşünerek tartışmaya başladı.


ÖNCE BIÇAKLADI

Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte yemek yapan eşi Hayriye T. (33) ile boğuşmaya başlayan Hacı Osman T., eline geçirdiği bıçakla eşini birkaç yerinden bıçakladı. Evde bulunan 4 kızının gözleri önünde yaşanan olay, kızlarının araya girmesi ile bir süre yatıştı. Ancak bir süre sonra yeniden başlayan tartışma sonrası Hacı Osman T., evdeki pompalı tüfekle eşine ateş etti.


KURTARILAMADI

 

Sol gözünden vurularak ağır yaralanan Hayriye Tan için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hayriye Tan'ı ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Hayriye Tan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri evde detaylı incelemede bulunurken, olaya şahit olan ailenin 4 çocuğu ise büyük bir şok yaşadı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından çocuklara müdahale edilirken, Hacı Osman Tan'ın ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.