Kader Tozkoparan da katıldı

Kader Tozkoparan da katıldı

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin basın açıklamasına TKP’li merhum Mustafa Tozkoparan’ın eşi Kader Tozkoparan da katıldı. İlçe MEM camiası camlardan takip etti

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki basın açıklaması hayli renkli görüntülere sahne oldu. Gebze emek hareketinin öncü ve sembol isimlerinden, bir süre önce kaybettiğimiz TKP Gebze İlçe eski Başkanı Mustafa Tozkoparan’ın öğretmen eşi Kader Tozkoparan da basın açıklamasına katılarak destek verdi. Tozkoparan'a beraberinde TKP Gebze İlçe Başkanı Hande Tunca eşlik etti. 

CHP ÜÇ İLÇE İLE TEMSİL EDİLDİ

 

chp-016.jpg

CHP’nin üç ilçeden başkanları Gökhan Orhan (Gebze), Gökhan Aktaş (Darıca) ve Cihan Soyluçiçek (Çayırova), CHP İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak ile Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Çayırova Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan, aralarında Deniz Kartal, Seyhan Topaç, Dilesen Karataş’ın da bulunduğu yeni eski ilçe yöneticileri ile üyeler hayli geniş bir katılımla eğitimcilere destek verdi.

İŞÇİ SENDİKALARINDAN EMEK KARDEŞLİĞİ

 

petrol.jpg

BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın ve Gebze Şubeleri örgütlenme uzmanı Nihat Akyol, Petrol-İş Gebze Şube İdari Sekreteri Şivan Kırmızıçiçek, Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek sendikacı katılımcılar oldu.

HAYVANSEVERLER DE DESTEK VERDİ

 

dikkatliler.jpg

Ayrıca ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, EYT Gebze Kocaeli Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, Dışarıdaki Patiler Gönüllüsü ve Gebze Darıca Hayvan Hakları Hareketi Topluluğu (GE–DAR) üyesi Dilek Uğur Dikkatli sivil toplumcu katılımcılar arasında yer edindi.

MEM CAMİASI CAMLARDA

 

pencere.jpg

Basın açıklamasının alan harici takipçileri ise Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları oldu. Her bir kattaki pencerelerden çok sayıda eğitim emekçesi konuşmayı ilgiyle dinledi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.