Kaçakçılara 6 ilde eş zamanlı operasyon!

Kaçakçılara 6 ilde eş zamanlı operasyon!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından, sigara kaçakçılarına karşı 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu gümrük kaçağı tütün ve sigara üretimi ve satışı yaptıkları tespit edilen bir gruba operasyon düzenlendi. 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

 

6 İLDE 20 GÖZALTI

Kocaeli ve çevre illere kaçak makaron ve tütün mamülleri sevkiyatı gerçekleştiren gruplara yönelik bir süredir devam eden çalışmalarda, 12 milyon 386 bin 200 dal bandrolsüz makaron ve 16 bin 500 adet içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron ele geçirildiği öğrenilirken, son operasyonda ise 76 bin 200 dal içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron, 48 bin 440 dal bandrolsüz makaron 4 sigara sarma makinası, 1 tütün kurutma makinası, 2 sigara sarma makinası için kompresör, 755 adet 250 gram paketler içerisinde bulunan ve toplam ağırlığı 188 kilo gelen bandrosüz nargile tütünü ve 10 kilo açık tütün ele geçirildi. Şüphelilerin emniyette sorgularının devam ettiği ve tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.