Kaçak silahlar ve mermiler ele geçirildi

Kaçak silahlar ve mermiler ele geçirildi

 Gebze Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği’ne bağlı polis ekiplerinin yaptığı iki ayrı noktaya...

 

Gebze Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği’ne bağlı polis ekiplerinin yaptığı iki ayrı noktaya yaptığı operasyonlar sonucu çeşitli silah ve mermiler ele geçirildi. Alınan bilgilere göre, Gebze Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri sabah erken saatlerde Güzeller Mahallesi’nde R.M isimli kişinin evine operasyon düzenlendi. İkamet içinde yapılan aramada bir adet pompalı av tüfeği, bir adet kuru sıkı tabanca, 24 adet av tüfeği kartuşu, 32 adet kuru sıkı tabanca mermisi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak R.K isimli kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDE

 

Gebze KOM ekiplerinin ikince operasyonu ise yine aynı saatte Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşti. S.A isimli kişinin evinde yapılan aramalarda bir adet tek kırma av tüfeği, 15 adet tüfek mermisi, 27 adet çeşitli çaplarda av tüfeği mermisi ele geçirildi.  Yapılan iki operasyonda R.M ve S.A isimli kişiler gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken silahlara ise polis tarafından el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.