Kaçak iskelede ricacı mı var?

Kaçak iskelede ricacı mı var?

Bayramoğlu, Meltem Sokak’taki bir yalının denizi doldurarak yaptığı kaçak iskele yerel ve ulusal gündeme Özkan Sarıtoprak ile girmişti. Gökhan Aktaş, Bıyık’a arada ricacı olup olmadığını sordu

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın aylık olağan basın toplantısında Bayramoğlu, Meltem Sokak’ta denize yapılan dolguyla kaçak kurulan iskeleyi de konu edindi. Kaçak iskele ilk CHP’li meclis üyesi Özkan Sarıtoprak tarafından yerel ve ulusal basına taşınmıştı. Başkan Aktaş, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a araya ricacıların girip girmediğini sordu. Aktaş şunları kaydetti:

BİR KEZ DAHA SORUYORUM

Belediye meclis üyemiz ve grup sözcümüz Özkan Sarıtoprak daha önce Bayramoğlu Mahallesi, Meltem Sokak’ta bulunan bir yalının denizi doldurmak suretiyle kaçak yapılaşmada bulunduğunu, oraya iskele yaptığını gerek yerel gerek ulusal basına taşıdı. Burayla ilgili olarak sayın belediye başkanına bir kez daha soruyorum: Meltem Sokak’taki yalının yapılmaya çalışılan iskelesi şu anda ne durumda? Buraya herhangi bir ceza kesilmiş midir? Yoksa birileri araya girerek ricacı olmuş ve buradaki kaçak yapılaşmaya göz yumulmuş mudur? Kendisinden bu konuyla ilgili bilgi bekliyoruz. Kamuoyu bu konuda bilgi bekliyoruz. Bizler de bu konunun takipçisiyiz.

Yalının kime ait olduğunu bilmiyoruz. Fakat bu yalıyla ilgili yapılan iskele aşamasının şu aşamada ne durumda olduğunu ve bu yapılan çalışmanın durdurulup durdurulmadığının sorusunun altını çizerek belediye başkanına soruyorum. Birileri göz yummanızı istedi mi? Bu aşamada siz ne yaptınız?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.