Judocular, Rio'da Dünya Şampiyonasında

Judocular, Rio'da Dünya Şampiyonasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un en başarılı branşları arasında yer alan Judocular, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Akdeniz oyunlarına...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un en başarılı branşları arasında yer alan Judocular, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Akdeniz oyunlarına 6 sporcuyla katılan ve şampiyonada 1 altın, 2 bronz olmak üzere toplam üç madalya kazanan judocular, bu başarısını Dünya şampiyonasında da sürdürmek istiyor.

RİO’DA YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörü aynı zamanda Milli takımlar antrenörlüğünü yapan Hüseyin Özkan nezaretinde çalışmalarını sürdüren başarılı judocular, 26-31 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’nın Rio kentinde yapılacak olan Dünya şampiyonasında mücadele edecek.

22 AĞUSTOS’TA GİDİYORLAR

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Judoculardan Hasan Vanlıoğlu, Bahar Büker, Saadet Arca ve Sümeyye Akkuş’un yer aldığı milli takım kafilesinde antrenör olarak Hüseyin Özkan’da yer alıyor. 22 Ağustos’ta Rio’ya gidecek olan Ay yıldızlı millilerin yeni başarılarda yurda dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.