İzmit’te Şanışer ve Sokrat St rüzgarı esti

İzmit’te Şanışer ve Sokrat St rüzgarı esti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında sahne alan Şanışer ve Sokrat St gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda tüm kente bayram coşkusunu yaşattı. Gün boyunca müzik dinletileri ve gösterilerle vatandaşlara keyifli anlar yaşatan İzmit Belediyesi, binlerce vatandaşı 19 Mayıs kortejinde bir araya getirdi. Merkez Bankası önünden İzmit Belediye Meydanına yürüyen binlerce vatandaş önce Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun gösterisini izledi. Akşam ise ünlü rap sanatçıları Şanışer ve Sokrat St. Sahne aldı. İkili, en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyledi.
Programda gençlere seslenen Başkan Hürriyet, 19 Mayıs vatan sevdalılarının kararlığı ve tabi ki 19 Mayıs sizlerin gözlerinde gördüğümüz Cumhuriyet ateşinin kıvılcımı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye’yi tam bağımsızlığa ve Cumhuriyet’e taşıdı. En büyük eserim dediği Cumhuriyet’i siz değerli gençlere emanet etti. Bugün o büyük yolculuğun 104’üncü yıldönümünde özgürlük ve bağımsızlığı hiç dinmeyecek bir ulusal gururla kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun" dedi.
Başkan Hürriyet, Sokrat St ve Şanışer’e 41 numaralı Kocaelispor formasını hediye etti. Haber: Barış Ayar

8.jpg

9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.