‘İzmit’te engel olanlar, kendi belediyelerinde kamu yararı gördüler’

‘İzmit’te engel olanlar, kendi belediyelerinde kamu yararı gördüler’

Başiskele CHP İlçe Başkanı Anıl Acurman, yapılan meclis toplantısında “İzmit Belediyesi’nde oylarıyla engel oldukları araç alımları kendi belediyelerine gelince karlı ve kamu yararına görülmüştür” dedi.

Başiskele Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantının ardından yazılı bir açıklama yapan CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, belediyeye araç satın alınması talebinin oy birliği ile kabul edildiğini belirterek “İktidar partisinin muhalefette olduğu İzmit Belediyesi’nde oylarıyla engel oldukları araç alımları kendi belediyelerine gelince karlı ve kamu yararına görülmüştür” dedi. Meclis toplantısında CHP’li meclis üyesi Emine Özkar’ın “neden araç alındığını” sorması belediye başkanı Yasin Özlü’nün “Daha önce kiralıyorduk, satın almanın daha uygun olduğunu düşünüyoruz” şeklinde cevap verdiğini aktaran Acurman açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Başiskele Belediye Meclisi’nin ağustos ayı olağan toplantısında belediyenin daha öncesinde kiralamak suretiyle hizmet aldığı bir kısım araçların satın alınması yönünde meclisten yetki istendi.

 

“HALKIN ZARARINA HAREKET ETMEKTEDİRLER”

İktidar partisinin muhalefette olduğu İzmit Belediyesi’nde oylarıyla engel oldukları araç alımları kendi belediyelerine gelince karlı ve kamu yararına görülmüştür. Başiskele Belediyesi’nin bu meclis kararı ile de ikrar ettiği üzere araç satın alınması, kiralanmasından karlı ve kamunun yararına iken İzmit’te Cumhur ittifakının meclis üyeleri halkın zararına hareket etmektedirler. Özetle: İzmit’te hizmete engel, Başiskele’de yetki istediler, altı kaval üstü şeşhane” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.