İzmitli Periler, Süper Lig’de ‘kalıcı olmaya’ hazırlanıyor

İzmitli Periler, Süper Lig’de ‘kalıcı olmaya’ hazırlanıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 4. sezonunu geçirecek olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ekim ayında başlayacak olan yeni sezon öncesi salonda ilk antrenmanı yaptı.

İlimizi Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı yeni sezon öncesi 4 günlük Sarısu kampının ardından salonda ilk antrenmanını başantrenör Hasan Fırat Okul’un nezaretinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. İzmitli Periler, Sarısu Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen kondisyon çalışmalarının ardından parkedeki antrenmanda top çalışması yaptı. 

“HEDEF KALICI OLMAK”

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Hasan Fırat Okul antrenman öncesi yaptığı açıklamasında, “Yeni bir sezon ve yine yeni bir başlangıç, heyecanlıyız. 1 Eylül itibariyle yabancı oyuncularımız da takıma eklenecek. Kadromuzu 12’ye tamamlamak için elimizdeki süreyi kullanacağız. Başarılı bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Bu takımın amacı bu ligde kalıcı olmak. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. 

TÜRK KADROSU GENÇ

Kadın Basketbol Takımı’nın kaptanı Emel Sığırcı ise “Güzel bir ilk kamp dönemi geçirdik. Şimdi top antrenmanlarına başladık. Yabancı oyuncularımızı bekliyoruz. Kısa sürede onlar da takıma katılacak. Bu sene Türkler olarak daha genç bir kadroya sahibiz. Tecrübeli yabancılarımızla beraber ligi en iyi şekilde bitirmeyi planlıyoruz. Herkese sağlıklı, güzel bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

 

peri-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.