İzmitli periler hazır değil: 92-81

İzmitli periler hazır değil: 92-81

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor, Fenerbahçe ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi ile başa baş mücadele eden temsilcimiz karşılaşmayı 92-81 kaybetti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İzmit Belediyespor, ilk hazırlık maçında ligin güçlü ekiplerinden biri olan Fenerbahçe’yi Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda konuk etti. Hazırlık maçına temsilcimiz İdil Türk, Melisa Korkmaz, Nirra Fields, Kristina Higgıns ve Gabriela Morgginean ilk beşiyle başladı. İzmit Belediyespor çok iyi başladı ve maçın başında 17-5’lik bir seri yakaladı. Ancak rakibin hızlı hücumları ve yapılan top kayıpları ile fark erise de İzmitli periler maçın ilk çeyreğini 23-19 önde tamamladı.

 

44-42 ÜSTÜN GİRDİ

Karşılıklı sayılar ikinci çeyrekte de devam etti. İzmit’te Kanadalı Nirra Fields ve ABD’li Kristina Higgins skor yükünü çeken oyuncular oldu. Temsilcimiz İzmit Belediyespor soyunma odasına 44-42 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte Fenerbahçe’de Alina Iagupova oyuna ağırlığını koydu ve takımını tek başına sırtladı. Bu çeyrekte öne geçen rakibi Fenerbahçe karşısında yine de direnç gösteren, son 3 dakikaya kadar farkı 6 sayıda tutarak maça ortak olan İzmit Belediyespor rakibine 92-81 mağlup oldu.

 

FORMA GİYMEDİ

Son yapılan antrenmanda hafif sakatlık yaşayan Viktoria Mircheva’nın forma giymediği Fenerbahçe karşısında temsilcimiz İzmit Belediyespor’da Nirra Fields 29 sayı ile çok iyi bir oyun ortaya koymayı başardı. Mavi yeşilli temsilcimizde Kristiana Higgins 21, Gülse Uğur 8, Gabriela Marginean 7, Sıla Dikmenoğulları 5, Melisa Korkmaz 4, Defne Paylar da 1 sayı ile oynarken, altyapıdan yetişen Nehir’in savunma gücü de dikkat çekti. Fenerbahçe adına Alina Iagupova 26, Olcay Çakır 14, Tuğçe Canıtez 12, Banu 11, Alperi de 9 sayı ile oynadı.

 

periler-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.