İzmit’in kurtuluşu etkinliklerle kutlanacak

İzmit’in kurtuluşu etkinliklerle kutlanacak

İzmit Belediyesi, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

 

Milli bayramları ve kurtuluş günlerini 7’den 70’e bütün vatandaşlarla birlikte kutlayan ve geçmişin izlerini hatırlatan İzmit Belediyesi bu yıl da birbirinden etkileyici programlar hazırlıyor. Kurtuluşu bayram havasında kutlayacak olan İzmitliler birbirinden özel organizasyonlarla unutmayacakları bir hafta geçirecek.

 

ETKİNLİKLER 6 GÜN SÜRECEK

Dopdolu 6 günlük etkinlik takvimi hazırlayan İzmit Belediyesi, 28 Haziran kutlamalarının ilk üç günde İzmit Kent Merkezi’nde gencinden yaşlısına her kesime hitap edecek programlar düzenleyecek. Milli mücadele döneminde ve İzmit’in kurtuluşunda kanının son damlasına kadar direnen kahramanlarımızı anarak başlayacak olan programlar kortejle sürecek. 

 

SÜRPRİZ SANATÇILAR MUHTEŞEM KONSERLER

Sergiler, gösteriler, yarışmalar, ünlü isimlerin konserleri, yöresel etkinlikler ve sportif faaliyetlerin yer alacağı 100.yıl kutlama programının son üç günü ise Sarısu Gençlik Kampı’nda düzenlenecek etkinliklerle sürecek. Türkiye genelinde tanınan isimlerle sürpriz kutlama etkinlikleri organize eden İzmit Belediyesinin bu yıl ki organizasyonlarıyla 100.yıl coşkusunu tüm vatandaşlar hissedecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.