İzmit’e hem Halk Süt müjdesi, hem de Teleferik sürprizi

İzmit’e hem Halk Süt müjdesi, hem de Teleferik sürprizi

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı önceki gün gerçekleşirken toplantıda Halk Süt projesi için kredi kullanımı yetkisi onaylandı.

Uzun süre komisyonda bekleyen Halkla İliskiler Müdürlüğü ve Veterinerlik Müdürlügü de kurulurken, Başkan Hürriyet’in İzmit’e marka değer katacak teleferik projesi ise görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Pandemi süreci nedeniyle yaklaşık 4 aydır gerçekleştirilmeyen İzmit Belediyesi Meclisi uzun bir aradan sonra ilk kez gerçekleştirildi. Sosyal mesafe kurallarına uyularak, herkesin maske kullandığı ve seyircinin alınmadığı mecliste 24 gündem maddesi görüşüldü. Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircinin alınmadığı meclisi vatandaşlar İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınla an be an takip edebildi.

HAFTAYA ARA MECLİS VAR

İzmit Belediye meclisinin uzun süredir gündeminde olan fakat bir türlü sonuca ulaşmayan Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulması oy birliğiyle, vatandaşların taleplerine daha hızlı cevap verebilmek adına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün birbirinden ayrılması maddesi ise AK Partili üyelerin çekimser kalmasıyla, CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Ayrıca Halk Süt projesi için gündeme getirilen madde de yine AK Partili meclis üyelerinin çekimser kalmasıyla CHP’li meclis üyelerin oylarıyla kabul edildi. Temmuz ayı meclisinin ikinci oturumu 14 Temmuz saat 15:00’da gerçekleşecek. 6-139.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.