İzmit Zirve Basketbol Kocaeli'yi temsil edecek

İzmit Zirve Basketbol Kocaeli'yi temsil edecek

Türkiye Basketbol Federasyonun düzenlediği KBBL-Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde İzmit Zirve Basketbol Kocaeli'yi temsil edecek.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı, TBF Yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı. İzmit Zirve Basketbol Spor Kulübü Başkanı Mahir Dokuzlar, Antrenörler Aziz Bora Çınar ve Halim Bayram'la kura çekimine katıldı. Kocaeli'yi KBBL-Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde temsil edecek İzmit Zirve Basketbol Spor Kulübü A Grubunda yer aldı. A Grubunda Kainat Holding Kırklareli Fen Bilimleri Okulları, Beşas Spor, İstanbul Panterleri, Edirne DSİ, İzmit Zirve ve Beykoz Basketbol takımları bulunuyor. 17 Kasım'da Başlayacak KBBL-Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ilk hafta maçlarında Beykoz Basketbol-Kainat Holding Kırklareli Fen Bilimleri Okulları, İzmit Zirve-BESAŞ, İstanbul Panterleri-Edirne DSİ karşılaşacak.

İzmit Zirve Basketbol Spor Kulübü Başkanı Mahir Dokuzlar,' İlk kez katıldığımız Türkiye Basketbol Federasyonu KBBL-Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde Alt yapımızdan yetişen genç sporcularımızla centilmence mücadele edeceğiz. Antrenörlerimiz Aziz Bora Çınar ve Halim Bayram yönetiminde takımımızı lige en iyi şekilde hazırlıyoruz. Hedefimiz Kocaeli Basketbolunu Kocaeli'den yetişen sporcularla en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacağız ve mücadele edeceğiz. Kocaelili basketbolseverleri kendi çocuklarını izlemek içim maçlarımıza davet ediyoruz ' dedi.

TURGAY ÇÖPOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.