İzmit istikameti trafiğe kapatılacak

İzmit istikameti trafiğe kapatılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Başiskele Kavşağı Yapım İşi’ kapsamında Başiskele Sahil Mahallesi D-130 Karayolu İzmit İstikameti üzerinde üstyapı imalat çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Başiskele Kavşağı Yapım İşi’ kapsamında Başiskele Sahil Mahallesi D-130 Karayolu İzmit istikameti üzerinde üstyapı imalat çalışması yapılacak. Çalışmalar nedeniyle ilgili güzergâh geçici olarak araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı güney yan yol üzerinden sağlanacak.

22.00 İLE 06.00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK

Üstyapı imalatı kapsamında yürütülecek çalışmalar 07 Ağustos 2026 – 12 Ağustos 2026 tarihleri arasında her gece 22.00 – 06.00 saatlerinde arasında gerçekleşecek. Çalışma süresince sürücülerin ve yayaların trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymaları önemle hatırlatılırken, olası yoğunluk ve gecikmelerin önüne geçilebilmesi adına alternatif güzergâhların tercih edilmesi tavsiye ediliyor.

Kaynak:Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.