İzmit FK şampiyon

İzmit FK şampiyon

U-16 Lig A Grubu’nda şampiyon son hafta belli oldu. Son haftaya 41 puanla lider giren Güneşspor, Çayırtepe Gençlikspor’a 2-1 yenildi. 39 puanla ikinci sıradaki İzmit FK, M.Ali Kağıtçı Stadı’ndaki maçta Yenişehirspor’u 7-2 yendi, şampiyon oldu.

U-16 Ligi A Grubu’nda şampiyon son maçta ortaya çıktı. Son haftaya 41 puanla lider giren Güneşspor, Avni Kalkavan Stadı’nda karşılaşacağı Çayırtepe Gençlikspor’u yenmesi halinde şampiyon olacaktı. 37 puanla üçüncü sırada bulunan Çayırtepe Gençlikspor’un ise ikinci olup Play-Off’a çıkma umudu vardı. Çayırtepe Gençlikspor, lider Güneşspor’u 2-1 yendi, rakibini zirveden indirdi. Maçı kazanan Çayırtepe’ye bu galibiyet ikincilik için ise yetmedi.

SÜRPRİZ ŞAMPİYON İZMİT FK

Bu grupta son haftaya 39 puanla lider Güneşspor’un 2 puan gerisinde ikinci sırada giren İzmit FK, M.Ali Kağıtçı Stadı’nda Yenişehirspor ile karşılaştı. İzmit FK’ya son maçında şampiyonluk için galibiyet yetmeyecekti. Kendisi kazanıp, Güneşspor’un da kaybetmesini bekleyecekti. İşler İzmit FK’nın istediği gibi gitti. İzmit FK, Yenişehirspor’u 7-2 yendi, Güneşspor’un yenilmesiyle de grubunu birinci sırada tamamladı. İzmit FK’nın birinci olduğu bu grupta ikinciliği ise Güneşspor elde etti.

İZMİT FK ÇOK MUTLU

Bu sezon Maltaspor Kulübü ile pilot takım sözleşmesi yapan İzmit FK’nın altyapı oyuncularının büyük bölümü de Maltaspor’un futbolcuları. Her iki kulüpte de altyapının koordinatörlüğü görevini yapan Orhan Filiz’in bu şampiyonlukta katkısı çok fazla. Filiz, “Maltaspor ile İzmit FK arasında çok iyi bir iletişim var. Bu birlikteliğin altyapılarda Kocaeli ve Türk futboluna çok önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Sporcularımı kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.