İzmit Belediyesi’nden görkemli kupa gecesi!

İzmit Belediyesi’nden görkemli kupa gecesi!

İzmit Belediyesi tarafından mükemmel bir şekilde organize edilen ve Bekirderespor’un şampiyonluğu ile sona eren Başkanlık Kupası’nda hem kupa töreni düzenlendi hem de tüm takımlara yemek verildi.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün büyük uğraşları sonucu organize edilen İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nın ikincisi sona erdi. 13 takımlı organizasyonun finalinde penaltılar sonucu Kadıköyspor’u 6-5 mağlup eden Bekirderespor kupanın sahibi oldu. Şampiyon Bekirderespor ile dereceye giren takımlara, diğer katılımcılara kupa ve plaketleri düzenlenen görkemli törenle dağıtıldı.

 

“AMATÖR BRANŞLARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’ndeki yemekli geceye spor protokolü, katılımcıkulüplerin başkan, yönetici ve futbolcuları katıldı. Necati Akkuzu’nun başarılı ve coşkulu sunumu ile sahneye davet edilen takımlar ve şampiyonaya emek verenlere kupaları ile plaketleri tek tek takdim edildi. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, amatör spora ve branşlara katkı sağlamaya tüm güçleri ile devam edeceklerini belirtti ve tüm katılımlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.