İzmit Belediyesi sağanak sonrası esnaf ve vatandaşı yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi sağanak sonrası esnaf ve vatandaşı yalnız bırakmadı

Ünal Özmural ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık, sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte Bulvar, Yeşilova ve Bekirdere bölgelerine giderek çalışmaları yerinden yönetti.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık, sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte Bulvar, Yeşilova ve Bekirdere bölgelerine giderek çalışmaları yerinden yönetti. Özmural, altyapı sorunlarına dikkat çekti.

Sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğun yağışla birlikte tüm ekipleriyle birlikte harekete geçen İzmit Belediyesi, aşırı yağışların sıkıntı yaşattığı İzmit Bulvar, Yeşilova ve Bekirdere bölgesinde de çalışmalara hemen başladı. Sabah saatleriyle birlikte Bulvar bölgesine giden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık, vatandaşın ve esnafın yardımına koştu.

KOLEKTÖRLER YETERSİZ KALIYOR

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’tan bölgede bulunan pompalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Özmural, “Kolektörlerde herhangi bir arıza bulunmamasına rağmen suyun gelen debisine kolektörlerin yetmediği bilgisini aldık. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediyesi olarak şu anda olduğu gibi halkımızın her daim yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” ifadelerini kullandı. Özmural Bulvar’da 25 kişilik ekiple, işyerlerinin dezenfekte çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.6-140.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.